Menu

Få mere tid til kunderne og tryghed for at dine varer overvåges automatisk døgnet rundt

 

Du får en professionel løsning som giver dig en automatisk overvågning af temperaturen i dine køle- og frysemøbler døgnet rundt og som giver dig besked hvis der sker ændringer. Det er din sikkerhed for, at dine varer bliver overvåget døgnet rundt og du dermed undgår fødevarespild.

 

Du modtager SMS-alarm hvis der sker temperaturændringer så du hurtigt kan tage aktion og sikre at varen ikke skal smides væk. Du kan nemt og enkelt registrer de korrigerende handling på mobilen som samles i din elektroniske logbog.

 

Samtidig har du på en nem og enkelt måde samlet dokumentationen for egenkontrol. Vi stille nemlig en elektronisk logbog til rådighed sammen med løsningen. Her har du det fulde overblik over dine køle- og frysemøbler og kan efter behov udskrive logbogen som dokumentation for din egenkontrol.

 

Med den professionelle løsning får du:

 

  • Fuld tryghed for automatisk overvågning af dine køle- og frysemøbler døgnet rundt
  • Spar tid på besværlig papirregistrering
  • Her-og-nu overblik over dine køle- og frysemøbler på mobilen
  • Ensartet og sikkerhed for egenkontrol
  • SMS-alarm ved temperaturændringer
  • Registrering af korrigerende handlinger på mobilen
  • Logbog til egenkontrol
  • Egenkontrol uafhængig af travlhed, ferieafvikling og indkøring af nye medarbejdere
  • Minimering af varespild
  • Undgå køle- og frostskader

 

En professionel og enkel løsning 

Fødevarestyrelsen støtter anvendelsen af elektronisk egenkontrol, fordi det kan hjælpe virksomhederne med at få gennemført den nødvendige egenkontrol og dermed medvirke til at sikre en højere fødevaresikkerhed.

 

Med vores løsning får du en professionel og enkel løsning som netop hjælper dig med at gennemføre den nødvendige egenkontrol og giver dig sikkerhed for at dine køle- og frysemøbler bliver overvåget 24/7.

 

Vores løsning er så enkel at du selv kan foretage installation og opsætningen - det kræver ikke specielt viden eller ekspertise for at sætte løsningen op. Hvis du ikke selv har lyst til at foretage installationen og opsætningen, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med det. 

 

En løsning som dækker alle behov

Uanset om du har et mindre pizzarier, et storkøkken, et køle/fryselager, en købmandsbutik eller et supermarked vil vi kunne tilbyde dig en løsning som understøtter dit behov for fødevaresikkerhed og egenkontrol.

 

Vores løsning er forberedt til at kunne understøtte din virksomheds behov for fødevaresikkerhed, uanset om du fremstiller fødevarer eller sælger fødevarer.

 

Har du i forvejen et system til fødevaresikkerhed og egenkontrol, men mangler understøttelse af sensorløsning kan vi også hjælpe. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for integration til jeres eksisterende løsning.

 

Download vores brochure om fødevaresikkerhed her

 

Se vores video om fødevaresikkerhed her

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.