Menu

Vi tilbyder intelligent bygningsstyring, der tilpasser sig de mennesker, der bruger og påvirker bygningen. Det giver dig en levende bygning, der regulerer sig selv og derfor både har bedre indeklima og giver energibesparelser.

 

Netop bygningsstyring er en kostbar del af et byggeri. Det er dyrt at trække kabler, opsætte og teste installationer. Vores løsning er baseret på trådløse sensorer, og det giver færre udgifter til opsætning og installation.

 

 

Styring af alt fra klimaanlæg til udendørspersienner

Sensorerne måler på forskellige faktorer så som varme eller CO2 og giver besked om niveauet. Hvis der er brug for en indsats gives der automatisk besked til det relevante anlæg så som klimaanlægget.

 

Den intelligente bygningsstyring kan blandt andet styre:

 

·      Varme

·      Klimaanlæg

·      Åbne/lukkede døre

·      Lydvægge

·      Udendørs persienner

·      Åbning og lukning af tagvinduer

·      Dørlåse

 

Der er trådløs kommunikation hele vejen fra sensorerne til de tekniske anlæg.

 

Fleksible og skræddersyede løsninger

Vi er eksperter i udvikling og tilbyder skræddersyede løsninger, der kan løse netop jeres bygningsstyringsbehov.

 

Uanset om der er tale om en beboelsesejendom, et bibliotek, en skole, en idrætshal, et museum med mange hundredetusinde besøgende om året eller noget helt andet, så kan vi finde en løsning.

Dit udbytte er bedre indeklima, energibesparelser og levende bygninger, der løbende tilpasser sig de mennesker, der er i bygningen.

 

Understøttelse af udbredte protokoller

Vores løsning understøtter de mest udbredte protokoller så som wireless M-Bus, Modbus, og bacnet. Derfor kan vi på nuværende tidspunkt kommunikere med de fleste systemer.

Vi er fleksible og åbne for udvikling, så vi kan implementere løsningen hos Jer, uanset hvilket system jeres eksisterende anlæg benytter.

 

 

Sikker og krypteret forbindelse

Alle forbindelser mellem vores enheder er krypterede, og alle dataforsendelser er krypterede. 

 

Vores datacenter overholder statens datasikkerhedskrav.