Menu

Vores hjerte banker for sensorteknologien! Vi er begejstrede for de mange anvendelsesmuligheder, der er for sensorer. Den forskel de kan gøre i en helt almindelig hverdag, og vi arbejder benhårdt på at gøre teknologien tilgængelig og anvendeligt for flest mulige mennesker – uanset tekniske forudsætninger.

 

Danske samarbejdspartnere

Vi har valgt at arbejde med danske leverandører og producenter. Det giver os mulighed for at være tæt på processen i udviklingsfasen pg produktionen, når det hele skal samles.

 

Det giver dig en stor fleksibilitet, hvis du har brug for et helt speciel løsning, som skal udvikles til dig. Her kan vores nære samarbejde med vores danske producenter forenkle og forkorte processen.

 

Mere end bare målinger

Vores unikke sensorløsninger er rettet til brug i bygninger. Vi måler adfærd og klima.

 

Vi leverer mere end rå data. Vi giver tolkninger, betydning og konsekvenser. Som enkle visualiseringer, tværgående modeller, aktuel stabil klimastyring eller historiske rapporter.

 

Vores løsninger er selvbærende, hvilket vil sige at de kun kræver strøm for at fungere. Ingen kabler eller andre systemer.

 

Kontakt og integration til andre systemer er via TCP/IP og gængse bygningsprotokoller forbundet med RJ45 kabler eller WiFi. Der skal bare kobles én af vores enheder til de eksterne systemer for at alle vores enheder er på.

 

Forbindelser til vores sensorer og forbindelser til eksterne systemer sker via vores ”connector” – nDEC. Disse placeres så de dækker det ønsket areal med en afstand af 50-100 m. Ved dækningsoverlap giver de øget driftssikkerhed. Al data sendes krypteret.

 

Vores sensorer placeres der, hvor der ønskes en måling og de vil selv koble sig på den nærmeste nDEC der er placeret indenfor 100 m. Mange af vores sensorer er batteridrevne og kræver ikke en strømforsyning.

 

Vi har muligheden for at opgradere enhederne, lave udvidet overvågning, lokalitets-sammenligner og andet, når sensorerne er i kontakt med vores centrale hostingsystem. Det kan ske via en GSM forbindelse i en nDEC eller via en fælles internetforbindelse. Et CTS anlæg vil dog altid kunne virke uden en opkobling.

 

En ny nDEC eller sensor placeres i netværket og forbinder sig selv. Der er ingen yderligere fysisk installation.

 

Teknologi for alle

Mange forskellige typer af mennesker skal bruge vores systemer. Deres behov er forskellige. Vores browserbaserede applikation kan løse alle behov, og gør det muligt at tilpasse vores løsninger til en organisations specielle behov eller tilbyde standard behov hurtigt til mange brugere.

 

Vores driftscenter sikre at dette sker på en krypteret og sikker måde. Driftscentret laver også en driftsovervågning af alle installationer og opdaterer software på alle af vores enheder.

 

Læs mere

 

Om vores nDEC her

Om vores nSENSORER her

Om vores app & webapp her

 

Pixie om vores lyd-sensor (PDF)

Pixie om vores CO2-sensor (PDF)