Menu

Vi måler bevægelser og belægningsgrader i offentlige rum og bygninger.  Vi skaber evidensbaseret viden om, hvordan mennesker bevæger sig rundt, hvor de opholder sig og hvornår. Sensorteknologien gør det muligt at erstatte stikprøver og historiske tal med løbende og vedvarende målinger.

 

Resultatet er er solidt datasæt - big data, der kan omsættes til beslutninger og konkrete tiltag.

 

Oplysningerne kan anvendes i forbindelse med byplanlægning, kortlægning af turisters og kunders adfærd, afdækning af besøgstal i offentlige bygninger og butikscentre samt skabe overblik over ledige studie- og arbejdspladser i kontorbygninger.

 

Vi måler bevægelser og belægningsgrader i lokaler, bygninger, naturområder, bydele og landsdele.

 

Big data skaber ny viden

Sensorerne skaber big data, og dermed viden om faktiske bevægelsesmønstre, som det ikke er muligt at få fat i på andre måder.  Det er muligt at afdække besøgendes færden i en butik, et butikscenter, en forlystelsespark, en bydel eller en landsdel. Der kan både indsamles data i en enkel bygning og på tværs af flere lokationer.

 

Store datasæt skaber valide data. De mønstre og tendenser, der udledes af tallene, har stor statistisk sikkerhed.

 

 

 

Besøgsmønstre

Sensormålinger gør det muligt at supplere viden om besøgende med viden, som hidtil ikke har været tilgængelig. Det er muligt at kortlægge mønstre af enhver art:

 

Fordeling af besøgende på timer, dage og uger. Længden af besøg, men også bevægelsesmønstre på tværs af lokationer , fordi vores sensorer kan genkende besøgende, som er målt et andet sted.

Der kan placeres sensorer både udendørs og indendørs

 

Belægningsgrad 

Belægningsgraden beregnes på baggrund af data fra sensorer. Der kan anvendes flere forskellige sensorer til formålet – eller en kombination af sensortyper. Nogle sensorer er velegnede til at måle antallet af mennesker, imens andre sensorer kan angive præcist, hvor mennesker befinder sig.

Der kan placeres sensorer ved indgange, gangarealer eller i lokaler afhængig af informationsbehovet.

 

Vi leverer løsninger til måling af bevægelsesmønstre og belægningsgrader til:

 

Turisme og byrum

Detailhandel

Kontorpladser

 

Hent vores folder her (PDF)

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.