Menu

New Nordic Engineering er en vidensvirksomhed, som arbejder med den nyeste sensorteknologi. 

 

Vores løsninger

Vi leverer løsninger, der kan måle bygninger og måden, som bygninger og pladser mellem bygninger bruges på. Vi skaber her-og-nu-information om livet i bygningen og bygningens liv. Vi bevarer historikken og vi udarbejder prognoser på baggrund af de indsamlede informationer.

 

Vi leverer data til behovsbestemt styring. Vi formidler på mobile enheder, på websites eller i rapporter. Vi sender varsler og notifikationer, når der er brug for det.  

 

Vores løsninger er simple at etablere i både nye og eksisterende byggerier. Fleksible, så de kan stå alene og indgå samme med andre løsninger.

 

Vores løsninger har bredden til at kunne bruges på tværs af mange bygninger, og kan præsentere informationer sammen med andre datasæt og referencemodeller. 

 

Vi kan skalere fra den enkle løsning i en bolig til den kompleks løsning med flere tusinde enheder i større bygningskomplekser. Vi kender og kan håndtere udfordringer med etablering og integration af digitale løsninger i forhold til medarbejdere og datasikkerhed.

Vores baggrund

I New Nordic Engineering arbejder vi tværfagligt og projektorienteret med opgaverne. Vi tæller hardwardudviklere, softwareudviklere, ingeniører, sælgere og humanister i vores medarbejdergruppe.  

 

Vores søsterselskab Søren Jensen A/S har i mere en 70 år skabt ingeniørkunst. I 2014 etablerede de samme ejere New Nordic Engineering med et mål om at skabe forandringer i byggesektoren.

 

Nye bygningstyper og anvendelsesmuligheder kræver viden. Viden om, hvad der sker i bygningerne og hvordan de bruges. Vores rolle er at leverer løsninger der kan det.

 

Vi gør det med kendte teknologier eller skaber nye, hvis de ikke findes.   

 

Vi ser det også som vores opgave at opsamle viden og sprede viden om teknologier inden for målinger og informationsinfrastruktur i bygninger. Derfor deltager vi på konferencer, udgiver artikler og søger løbende nye samarbejdspartnere.  

 

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find medarbejder