Menu

Har du brug for hjælp til din nDEC?

 

Brug venligst vores formular, som du finder her 

 

Vores supportteam sidder klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 8.00 - 16.30.

Du kan forvente et svar fra os i løbet af den følgende arbejdsdag.

 

Hent vores app My nDEC her

Hent My nDEC til iOS/iPhones her

Hent My nDEC til android her

 

 

Hent dine informationer på MynDEC.com

Link til login på myndec.com

 

Downloads

Installationsvejledning (PDF)

Brugermanual (PDF)

 

 

FAQ - Frequently  asked questions

Q:Hvad jeg skal vide, før jeg går i gang med at sætte op?
A: Du skal kende navnet og adgangskode på det netværk, som din nDEC skal tilsluttes. Hvis der er andre end dig selv, der skal have adgang til målingerne, så skal du have deres mobilnr. og/eller mailadresser.

 

Q: Hvor placerer jeg bedst min nDEC?
A: Din nDEC placeres bedst, når den hænges op på væggen i 1-1,5 m. højde.

 

Q: Min nDEC virker ikke - hvorfor?
A: Din nDEC skal tilsluttes strøm og et netværk. Hvis din nDEC blinker grønt, så er det tegn på, at den er i opstart, så skal du blot vente på næste trin i opsætningen. Hvis din nDEC lyser blåt, så er det fordi den endnu ikke er tilsluttet et netværk. Dette kan skyldes, at du ikke har indtastet et navn og et password på det netværk, som du ønsker at bruge til din nDEC. Når din nDEC ikke længere lyst blåt, så betyder det, at den er tilsluttet et netværk.

 

Q: Jeg har smidt mit abonnementsnummer væk, hvor finder jeg det?
A: Det kan ske for alle! Kig på bagsiden på din nDEC, der står et serienummer. Kontakt kundesupport på myndec.com/support og oplys serienummer, så finder vi dit abonnementsnummer til dig!

 

Q: Jeg har glemt mit brugernavn & password
A: Det kan ske! Gå til myndec.com og klik på ”Forgot password?”, så  får du tilsendt en mail.

 

Q: Hvor finder jeg app´en
A: Hvis du har en iPhone, så gå til Apples App Store og søg efter ”My nDEC”. Har du en android, så gå til Google Play Store og søg efter ”My nDEC”. Du kan også følge linkene øverst på denne side.

 

Q: Hvordan sætter jeg min nDEC op?
A: Hent vores installationsvejledning her

 

Q: Hvad er idealet for de forskellige værdier?
A: Temperatur i opholdsrum 20 – 22 grader, Luftfugtighed sommer <60% Luftfugtighed vinter <40%, Støj <55 db. CO2 <800 – 1000 ppm. Luftforurening <0,2 ppm. og kulilte  <9 ppm. Mennesker bør ikke max udsætte for 25 ppm. over en periode på otte timer.

 

Q: Kan jeg dele målingerne med andre?
A: Det afhænger af dit abonnement! Hvis du ikke har et abonnement, som giver adgang til flere brugere, så kan du altid hente dine informationer ud i et excel-dokument og dele det.

 

Q: Jeg vil gerne ændre, hvornår jeg får en notifikation – hvordan gør jeg det? 
A: Du går ind på app´en og klikker på den måling, som du gerne vil ændre. Her kan du indstille, hvornår du vil have en notifikation. Bemærk, at den funktion er afhængig af din abonnementstype.

 

Q: Jeg skal være væk fra mit hus/mit sommerhus i et stykke tid. Hvordan ændre jeg indstillingerne på min nDec? 
A: Du kan ændre alle indstillinger i app´en. Gå til ”Indstillinger”, for at vælge hvordan du ønsker at få besked. Du kan her vælge mellem notifikationer på telefonen, sms eller email. Herefter kan du klikke på de forskellige målinger og indstille grænserne for, hvornår du vil have besked. Bemærk, at denne funktion er afhængig af din abonnementstype.

 

Q: Der er ”huller” i min timeline? Hvorfor? Hvordan løser jeg det? 
A: Hullerne i din timeline kan skyldes, at din nDEC er hoppet af netværket eller har været uden strøm i en periode. Du bør tjekke, at dit netværk er stabilt, og at stikkene er sat rigtigt i.